Onze vlucht en eerste dag. . . 15-11-2008
Door: webmaster
15 November 2008 | China, Shanghai
We zijn gister om 15 uur vertrokken (nederlandse tijd) en zijn hier om 10.30 uur geland (chineese tijd)
Het is nu bij jullie ook half 4 in de middag terwijl het bij mij half 11 in de avond is..
Na een hele lange vlucht te hebben gehad zijn we met z'n alle veilig geland in Shanghai..
Het vliegen vonden wij wel heel vervelend... Bijna niemand heeft echt goed kunnen slapen.. en duurde lang..
Toen we aankwamen op het vliegveld werden we bij de aankomst hal opgewacht door.. Charles, Grace en ongeveer 10 leerlingen.
Deze hadden allemaal een roos voor ons bij en heten ons allemaal heel erg welkom. Ze hielpen je gelijk met je koffer dragen etc.
Nadat we met z'n alle in een busje op de campus aangekomen waren hadden we ongeveer een kwartiertje om ons even op te frissen...
Dus niet echt lekker de tijd om te douche etc.
Snel even andere kleren aangedaan en deo/luchtje gespoten. We gingen met z'n alle (dus ook de 10 leerlingen en Grace) lunchen.. We hebben gelijk goed kunnen oefenen met stokjes eten..!!
Dat is nog een hele opgaven, cker als de stukken vlees of ander eten groot en rond zijn..!! Het is dus wel grappig om ons te zien klunsen met de stokjes.
Na het eten zijn we naar een supermarkt gegaan waar we eten en drinken hebben gehaald voor het ontbijt en voor op de kamer.
Toen we terug waren was het al ongeveer 17 uur in de middag en was iedereen helemaal brak. We zijn allemaal wat voor onszelf gaan doen en hebben om 20 uur nog even gezellig een kopje thee gedronken en wat gegeten.
Het wordt dus nog een maand vol leuke en nieuwe dingen..!!
We houden jullie op de hoogte..!!
Het team van Super8
Dus niet echt lekker de tijd om te douche etc.
Het wordt dus nog een maand vol leuke en nieuwe dingen..!!
We houden jullie op de hoogte..!!
Het team van Super8
15 November 2008 - 14:59
BOA:
heel veel succes, ik blijf jullie volgen.
Er is er maar één van jullie die weet wie ik ben:) -
15 November 2008 - 22:23
Madhawie:
Ik wens jullie een fijne, plezierige en leerzaame tijd! -
16 November 2008 - 08:27
Oma En Wilma:
Lieve Jasper, oma ligt nog in bed en heeft jouw hele relaas met de telefoon in de hand aangehoord. Wat zal jij moe geweest zijn na zo'n lange vlucht en het tijdverschil. Erg lief dat je Wilma op de hoogte houdt; zij weet mij altijd te vinden. Een hele dikke pakkerd van je liefhebbende Oma. -
16 November 2008 - 10:36
Helma:
Ik hoop dat jullie een beetje zijn bijgekomen en ondanks de harde bedden toch nog een beetje hebben kunnen slapen. we zijn benieuwd naar jullie cruise ervaring.
Veel plezier. -
16 November 2008 - 15:39
Fam Dubbeldam:
Hey louise, leuk om te lezen wat je daar allemaal al hebt beleefd en gezien!Blijf ons vooral emails sturen.Succes morgen!
We zijn benieuwd naar je chinese naam.
Kus je Familie -
20 November 2008 - 15:02
Emc-ers:
de vlucht vonden wij gelukkig niet vervelen.
juist ff lekker zitten
en helemaal niks doen.!!